NDS avizuje dopravné obmedzenia na Moste Lafranconi

31.05.2012 Bratislava

Bratislava 31. mája (TASR) - Čiastočná uzávierka diaľnice D2, v úseku Mosta Lafranconi v smere do Petržalky, sa uskutoční od piatka 1. júna od 21.00 h do pondelka 4. júna do 4.00 h. Pre TASR to dnes uviedol hovorca Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Marcel Jánošík.

Dôvodom čiastočnej uzávierky sú podľa neho stavebné práce pri výmene krytu asfaltovej vozovky v dĺžke 1152 m. Oprava bude prebiehať v prvej etape v pravom jazdnom pruhu, v druhej etape v ľavom jazdnom pruhu. Počas celého trvania čiastočnej uzávierky diaľnice D2 - Most Lafranconi bude premávka presmerovaná do voľného jazdného pruhu. Maximálna povolená rýchlosť v jazdnom pruhu bude znížená na 60 km/h. Doprava bude usmernená dopravným značením a riadená v súčinnosti s políciou.

"NDS sa týmto ospravedlňuje za znížený komfort vo využití diaľnice D2 v regióne Bratislavy. NDS zároveň žiada motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky, rešpektovanie dopravného značenia a pokynov zamestnancov NDS a príslušníkov Policajného zboru SR," uzavrel Jánošík.
 

Vyberte región